Pozvánka na podzimní stavební veletrh FOR ARCH

1.6.2016

For Arch je největší a nejnavštěvovanější stavební veletrh v České republice, a proto si, stejně jako v předešlých ročnících, nemůžeme nechat ujít příležitost představit odborné i laické veřejnosti nejen naše novinky, ale i léty prověřené výrobky, které představíme třeba jen v méně okoukaných barvách nebo v netradičních kombinacích.

Datum konání akce: 20. - 24. 9. 2016
Místo konání akce: PVA EXPO PRAHA v Letňanech

Přijďte se inspirovat na náš stánek. Z novinek Vám představíme například nový prvek oblíbeného systému PlayBlok - PlayBlok 100, který má, stejně jako všechny prvky systému, zkosené hrany nahrazující spáru. Rozdíl nového prvku je v poloviční výšce, tj. 100 mm, čímž jsme docílili ještě větší variability a především netradičních a originálních skladeb plotových polí. Nové tvarovky můžete použít samostatně, kombinovat se základní řadou tvarovek PlayBlok, a hlavně, dle libosti kombinovat nejen barvy, ale i povrchové úpravy.
Dále Vám představíme nové barevné varianty povrchových úprav tvarovek PlayBlok a zákrytových prvků „SUZUKA", což je vysoce odolná a kvalitní pryskyřičná nátěrová hmota imitující přírodní žulu. Nově dodáváme již v šesti barevných variantách - černá, bílá, růžová, skořicová, hnědá a žlutá.
Víc už nebudeme prozrazovat, nechte se překvapit.