Slavíme 25 let, slavte s námi

29.3.2016

Vážení zákazníci, obchodní partneři a příznivci firmy, v letošním roce uplynulo již čtvrt století od chvíle, kdy naše společnost vstoupila na trh. Za 25 let své existence si vybudovala velmi silnou a stabilní pozici na trhu a dobré jméno mezi svými zákazníky a obchodními partnery.

Těší nás rovněž fakt, že si celých 25 let držíme post lídra a inovátora na trhu betonových zdících tvarovek a mnohé naše výrobky jsou inspirací pro konkurenční firmy. Toto však nebereme jako negativum, naopak, tlačí nás to dál být stále o krok napřed, naše stávající výrobky zdokonalovat a každý rok přinášet na trh několik nových produktů. K výročí firmy jsme se rozhodli rozšířit v dubnu tohoto roku síť našich distribučních skladů o v pořadí již 13. pobočku, prodejnu stavebnin v Pacově, čímž potěšíme naše obchodní partnery a zákazníky nejen na Vysočině, ale i v některých částech kraje Jihočeského a Středočeského. Na závěr bychom Vám rádi poděkovali za Vaši přízeň a důvěru a ubezpečili Vás, že kvalita a dlouhá životnost našich výrobků zůstane i nadále naší nejvyšší prioritou.
Pevně doufáme, že na úspěšnou historii firmy naváže i neméně úspěšná budoucnost. Ambice a plány do budoucna máme smělé, ale věříme, že díky našim zkušenostem, obětavým zaměstnancům a spolehlivým partnerům se nám podaří trend udržet i nadále.