Hledáte nápady pro Váš dům a zahradu? Přijďte se inspirovat na výstaviště v Lounech ve dnech 16. – 19. 4. 2015.

11.3.2015

První polovina března přinesla několik teplých prosluněných dnů a to nám značí, že jaro se pomalu začíná hlásit o slovo. Ideální čas, kdy nejen zahrádkáři, kutilové a lidé plánující stavět nebo rekonstruovat, hledají inspiraci a nápady, jak zkrášlit svá obydlí, zahradu, chatu či chalupu. Pokud jste mezi nimi, nenechte si ujít plánované výstavy, na kterých bude KB - BLOK vystavovat své výrobky.

První z jarních výstav, Dům a zahrada, se uskuteční na výstavišti v Lounech ve dnech 16. - 19. dubna 2015.

Náš stánek najdete na venkovní ploše mezi pavilony "A" a "C" a představíme Vám oblíbené výrobky z naší bohaté produktové nabídky - tvarovky, prvky zahradní architektury, střešní krytinu, atd. Budete si moci prohlédnout unikátní generaci KB - Bloků - PlayBlok Lidovka. Tyto tvarovky jsou zákazníky oblíbené hlavně při stavbě plotů, jejich obrovskou výhodou je snadná výstavba bez použití malty a spárování - spárování nahrazuje hotová zkosená nebo pravoúhlá fazetka.

Informujte se na stánku o aktuálních akčních nabídkách, KB - BLOK má pro Vás připravenu např. akci „Sleva 50% na střechu" anebo „Nový plot se slevou 20% a plotovou stříškou za 1 Kč".

Rovněž v květnu se představíme na dalších dvou výstavách, o kterých Vás budeme ještě informovat.
První z nich je Dům a zahrada Liberec a další Hobby v Českých Budějovicích.

Těšíme se na Vaši návštěvu.