Novinky v sortimentu dlažeb KB-BLOK

25.6.2015

Na našich prodejnách i u našich obchodních partnerů si již můžete prohlédnout a zakoupit nové typy dlažeb KB-BLOK. Pro náročnější zákazníky máme připravenu atraktivní velkoformátovou dlažbu Unihradčanku, mnohé potěší návrat dlažby Unikost vyráběné ve třech výškách.

Velké oblibě se těší naše léty prověřená dlažba Univyšehrad, která je určena pro nepravidelnou mozaikovou skladbu. A právě na popud našich zákazníků jsme přišli na trh s velkoformátovou variantou skladebné dlažby pod názvem Unihradčany. Rozměry těchto prvků jsou 201x201, 201x401, 401x401, 201x601mm. Vyráběna je ve výšce 60 mm, je proto určena spíše pro pěší stezky, terasy, případně cesty s občasným pojezdem osobním automobilem. Vyráběna je ve více barevných variantách a stane se krásným zpestřením Vašeho pozemku.

Díky velké poptávce jak koncových zákazníků, tak velkých stavebních firem, jsme vrátili do nabídky klasický tvar dlažby se zámkem, nazývaný díky svému vzhledu lidově "Íčko", případně "Kost". Dlažba je vyráběna ve třech výškách - 40, 60, 80 mm, je určena pro široké spektrum využití od chodníků, přes parkoviště, až po plochy s extrémním zatížením. Vyrábí se o základním rozměru prvku 148x198 mm. Pro snadnější práci při pokládce je dlažba dostupná i ve variantě "půlka" pro zakončení a kraje cest. Dlažba je dostupná v nepřeberném množství barevných variant.

Přijďte si nové dlažby prohlédnout do našich prodejen.

Více informací v ceníku dlažeb (PDF 1,6 MB)