Reakce na pomlouvačná videa

18.9.2018

Reakce na pomlouvačná videa

Dne 7. 9. 2018 a následně dne 13. 9. 2018 bylo na internetovém kanále YouTube umístěno pomlouvačné video ve kterém si jedna z našich zákaznic stěžuje na dodávku nekvalitních betonových tvarovek z naší produkce.

Jsme nuceni na toto video reagovat tímto prohlášením neboť informace, které jsou v obou videích použity, jsou hrubě zkreslené, nepravdivé, zavádějící a neodpovídají stavu věci neboť všechny betonové tvarovky, které byly dodány, jsou v souladu s normou ČSN EN 772-16.
 

Štípané betonové tvarovky obecně vynikají z hlediska vzhledu právě svojí reliéfností a nelze najít dvě stejné tvarovky. Zmiňovaná tvarovka KB 11-21 B je tvarovka koncová dělitelná a je určena na ukončení plotu. Tvarovka KB 13-21 B je tvarovka sloupová. Obě tyto tvarovky nejsou primárně určeny pro dodatečné osazování například stavitelných pantů.

Při stavbě plotu z těchto i jiných tvarovek z našeho sortimentu se do spár mezi těmito tvarovkami vkládají plotové držáky, panty na vrata a panty na vrátka, na které se následně upevňují plotové výplně, vrata a vrátka. Všechny tyto montážní postupy jsou detailně popsány například v produktovém katalogu naší společností na stranách 311 až 313  a jsou současně dohledatelné i na našich webových stránkách.
 

Navzdory tvrzením uvedeným ve zmiňovaných videích tak můžeme s jistotou vyloučit, že by odkazované tvarovky byly vadné, kdy uváděná vada je vlastností uvedeného zboží a nevhodnost jeho užití v konkrétním případě uváděném autorkou videa je způsobeno volbou zboží, který se pro danou aplikaci vůbec nehodí a nesprávně zvoleným stavebním postupem.


Naše společnost si zakládá na tom, že produkty, které dodáváme jsou vždy nejvyšší možné kvality a že každou přijatou reklamaci důkladně prošetřujeme a v případě, že shledáme závadu v kvalitě, tuto řešíme bezodkladně a ke spokojenosti zákazníka. Rovněž poskytujeme rozsáhlé poradenství stran správné volby materiálu pro výstavbu konkrétních stavebních prvků vč. oplocení, jakož i návrhy tohoto oplocení a tuto službu poskytujeme našim zákazníkům zcela zdarma.