Rozšíření výroby o kované výrobky

8.9.2010

Vážení zákazníci , rádi bychom Vás tímto informovali o rozšíření našeho výrobního sortimentu o kované výrobky, kované plotové výplně, kované brány a branky, kované mříže.

Kované výrobky jsou zajímavým  doplňkem  a dekorací interiérů a exteriérů, či nevšedním dárkem pro Vaše blízké. Kované svícny lze například využít jako doplňky do restaurací , domácností, zahradních pergol apod..

V sortimentu kovaných výrobků jsem nezapomněli ani na milovníky květin, pro které jsme připravili, designově líbivé a zároveň praktické držáky na květinové truhlíky , stojany na květníky a také závěsné systémy pro květníky.

Z ostatních kovaných doplňků vyrábíme stylové kované věšáky, poličky, krbové nářadí, sluneční hodiny apod.

Součástí naší nabídky je i individuální výroba kovaných výrobků na základě Vašich přání a představ.

Všechny tyto výrobky jsou povrchově ošetřeny černou kovářskou barvou.

Kované ploty, brány, branky či okenní mříže z naší dílny na Vás dýchnou kouzlem kvalitně odvedeného českého řemesla, které budou ozdobou exteriérů Vašich domů, ale současně ochranou Vašich domů. Naše výrobky jsou příslibem  neodolatelného vzhledu, který bude zdobit Váš příbytek po dlouhá léta. Naše ploty jsou známkou současného trendu ve stylovém kabátě a při jejich výrobě se řídíme starou českou pravdou „Zlaté české ručičky“.

Kované ploty, brány, branky či okenní  jsou žárově zinkovány a opatřeny černou kovářskou barvou, čímž se stávají výbornou investicí, která se Vám vrátí v podobě následné minimální údržby. Na přání zákazníka lze provést provedení s patinou a to v podobě zlaté, stříbrné, bronzové a zelené barvy nebo ponechat pouze v úpravě žárové zinkování.

Nabízíme Vám i možnost individuální výroby kovaného plotu, vjezdové brány, vchodové branky podle Vašich přání a představ, případně po konzultaci s architektem.

Firma KB-BLOK systém a její letité zkušenosti s výstavbou plotů, domů , apod.  Vám dává jistotu, že si pořizujete kvalitní produkt, který bude každý obdivovat.