Zveme Vás na naše výstavní stánky v Českých Budějovicích a v Liberci

20.4.2015

Na měsíc květen plánujeme představit naše produkty na dalších dvou významných a hojně navštěvovaných výstavách. V polovině května nás najdete na výstavě Hobby v Českých Budějovicích, o týden později na výstavě Dům a zahrada v Liberci.

Desítky tisíc návštěvníků, stovky vystavovatelů a spousta lákavých doprovodných akcí zaměřených na hobby, zahradu, stavebnictví, atd. - to je výstava Hobby České Budějovice. Letos se koná již po čtyřiadvacáté a KB-BLOK zde nemůže chybět. Výstava se koná na výstavišti v Českých Budějovicích ve dnech 13. - 17.5.2015 a náš stánek najdete v pavilonu T1.

Již o týden později, tedy 21. - 24.5.2015 se představíme na výstavě „Dům a zahrada Liberec"pořádané na libereckém výstavišti, expozice KB-BLOK bude umístěna v pavilonu I.

Víte o tom, že jsme od 1.4. 2015 rozšířili náš sortiment o další atraktivní výrobky a že jsme pro Vás prodloužili naši akci Střecha za 50% a s malými obměnami rovněž Nový plot se slevou 20%? Pokud se chcete dozvědět více, navštivte nás, rádi s Vámi zkonzultujeme Vaši plánovanou stavbu, poradíme, případně vyhotovíme cenovou nabídku.
Dále pro Vás máme připravenu ukázku našich výrobků - tvarovky pro suché zdění Lidovka PlayBlok, prvky zahradní architektury, střešní krytinu a další prvky z naší široké nabídky produktů.

Těšíme se na Vaši návštěvu.